Informație

Igiena detine un rol foarte important in viata noastra, de aceasta depinde sanatatea si bunastarea noastra. Compania ITALTEH SRL activeaza pe piata din Republica Moldova deja cativa ani, iar scopul nostru este grija fata de confortul si sanatatea Dvs.!

Angajatii companiei ITALTEH SRL aleg pentru Dvs. doar cele mai profesionale echimapente de curatenie si cea mai profesionala tehnica, obiectivul fiecarui angajat fiind satisfactia clientilor sai.

 

Politica flexibila de preturi, abordarea individuală a fiecărui client, serviciile gratuite de livrare, reparatia pe garantie si dupa expirarea garantiei sunt beneficiile, pe care, compania noastra le ofera clientilor/partenerilor sai.

De ce tot mai multe companii ne aleg pe noi si raman alaturi de noi multi ani?Pentru ca noi avem o metoda unica de a ne trata si respecta clientii nostri, demonstrand  ca ei au facut o alegere corecta pentru o colaborare de succes!

Relatiile de parteneriat pe care le-am format cu cele mai mari companii autohtone, ne-au facut unul din cei mai impunatori jucatori de pe piata locala din domeniul echipamentului si al tehnicii profesionale de curatenie.

 

Dvs. ne puteti gasi la adresa: Republica Moldova, mun. Chisinau, str. V. Belinschi, 85B.