Mix Basic - Detergent alcalin de bază 5 L

Detergentul alcalin lichid este destinat spălării preliminare și principale la mașină a articolelor albe și colorate din bumbac, țesături sintetice și mixte. Emulsionează și dizolvă eficient proteinele, grăsimile, pigmenții și contaminanții din sol. Previne îngrijirea țesăturilor și prezintă o capacitate redusă de spumare. Produsul are vâscozitate scăzută și este potrivit pentru toate mașinile de spălat și sistemele de dozare. Are capacitate mare de curățare în apă moale și dură. O soluție universală pentru spălarea textilelor albe și colorate cu murdărie mică și medie.

Nu se recomandă utilizarea pentru spălarea țesăturilor delicate - lână, mătase etc. Înainte de utilizare, verificați compatibilitatea produsului cu produsul.

Mod de utilizare: Pre-spălare: 8-20 ml/kg de rufe uscate. Temperatura: Ciclu de pre-spălare: 20-60 °C. Spălare principală: 10-30 ml/kg de rufe uscate. Ciclul principal de spălare: 20-95 °C. Concentrația produsului și regimul de temperatură sunt selectate individual în funcție de tipul de țesătură, de natura și complexitatea murdăriei și de parametrii tehnologici de spălare.

Сompoziție: apă deionizată (mai mult de 30%), agenți tensioactivi neionici (mai mult de 15% dar mai puțin de 30%), hidroxid de sodiu (mai mult de 5% dar mai puțin de 15%), fosfonați (mai puțin de 5%), aditivi funcționali ( mai puțin de 5%), aromă (mai puțin de 5%), conservant (mai puțin de 5%).

Volum: 5 L

Producător si model
Producator
CleanBox
Produse similare
brand
Alpi Sensitive - Pulbere de detergent sintetic 20 kg
425 lei
Goodmix Soft - Clatitor pentru rufe 5 L - Flori
450 lei
Mix Hypo - Inalbitor pe baza de clor activ 20 kg
700 lei
new
brand
Laundry Oxigen - Înălbitor pe bază de apă  oxigenată17 kg
1150 lei
brand
Extra - Detergent pentru rufe 5 kg
810 lei
brand
Blue Orchid - Detergent lichid pentru rufe 5 kg
520 lei
Goodmix Soft - Clatitor pentru rufe 5 L - Prospetime
450 lei
brand
Argan - Detergent lichid pentru rufe 5 kg
520 lei
brand
Muschio Bianco - Detergent lichid pentru rufe 5 kg
520 lei
brand
Alpi Color - Detergent praf pentru rufe colorate 10 kg
484 lei