Mix OxyDez - Înălbitor lichid pe baza de oxigen 20 kg

Înălbitorul lichid concentrat cu oxigen este conceput pentru spălarea și dezinfecția profesională a textilelor albe și colorate care sunt rezistente la înălbirea cu oxigen. Formula optimizată a produsului are un efect puternic de albire la 40°C și doze mici. Face față eficient petelor de vin, sucuri, fructe, ceai, cafea, ierburi. În timpul utilizării, se descompune în componente sigure, deci nu necesită neutralizare suplimentară. Agentul are o vâscozitate scăzută și este aplicabil oricăror mașini de spălat și sisteme de dozare. Prezintă capacitate mare de spălare în apă dură și moale.

Mod de utilizare: Se amestecă înainte de utilizare. Ciclul principal de spălare: 2-6 ml/kg de rufe uscate. Temperatura pentru ciclul principal de spălare 40-80 °C. Pentru baia de albire: 3-8% din volumul soluției de lucru. Temperatura pentru baia de albire: de la 40 °C. Concentrația agentului și regimul de temperatură sunt selectate individual în funcție de tipul de țesături, de natura și complexitatea contaminării și de parametrii tehnologici ai spălării.

Mix Oxydez este aplicabil țesăturilor albe și colorate care pot fi albite cu înălbitori cu oxigen. Nu este recomandat pentru spălarea țesăturilor delicate - lână, mătase etc. Înainte de utilizare, verificați compatibilitatea produsului cu produsul.

Compozitie: apa deionizata (peste 30%), peroxid de hidrogen (peste 30%), acid peracetic (peste 5%, dar mai mult de 15%), aditivi functionali (mai putin de 5%).

Volum: 20 kg

Producător si model
Producator
CleanBox
Produse similare
new
brand
Quantum Chlor - Înălbitor concentrat pe baza de clor activ 19 kg
2200 lei
brand
Quantum Oxigen - Înălbitor concentrat pe bază de oxigen activ 15 kg
2200 lei
brand
Ecobrite Destainer - Înălbitor lichid pe baza de clor 20 kg
1950 lei
sale
brand
Aquanomic Solid Neutra Plus - Neutralizator solid al alcalinității reziduale 2,7 kg
2103 lei
2100 lei
brand
Aquanomic Solid - Detergent solid pentru spălarea textile 4,08 kg
1650 lei
brand
Aquanomic Solid Destainer - Înălbitor solid pe baza de clor 1,8 kg
2100 lei
brand
Atomic Power - Detergent spălare rufe 15 kg
2315 lei