Produs extrem de eficient conceput pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a elementelor de încălzire și a părților interne ale mașinilor de spălat, mașinilor de spălat vase, cazanelor și altor încălzitoare de apă. Reduce consumul de energie. Nu distruge piesele interne de cauciuc ale mașinilor de spălat și mașinilor de spălat vase. Se recomandă efectuarea decalcifierii de 1-4 ori pe lună, în funcție de duritatea apei și de rata de formare a plăcii.

Mod de utilizare: Dilutie recomandata: 1:200 - 1:40 (5-25ml/1l)

Mașini de spălat vase: scurgeți și clătiți rezervoarele mașinii cu apă curată, opriți alimentarea cu detergent și agent de clătire, umpleți rezervorul cu apă curată, adăugați cantitatea necesară de detergent, porniți programul de spălare (FĂRĂ VASĂ!), scurgeți solutie folosita. Clătiți bine rezervoarele cu apă curată.

Mașini de spălat: pentru o mașină de spălat cu o sarcină a tamburului de 5 kg - turnați 300 ml de concentrat direct în tambur, setați mașina la un mod de spălare cu o temperatură de 40, rulați un ciclu pe cel mai scurt program fără centrifugare.

Сompoziție: apă deionizată (30% sau mai mult), acid anorganic (mai mult de 15% dar mai puțin de 30%), agenți tensioactivi neionici (mai puțin de 5%)

Volum: 5 L

Produse similare
brand
Bios-K - Detergent alcalin puternic concentrat 1000 ml
73 lei
brand
Alfa DeStroy - Detergent acid concentrat cu spuma pentru curățenie după reparație 1 L
95 lei
brand
Cement Remover - Detergent acid pentru curațire după reparație 1000 ml
85 lei
brand
DeStroy - Detergent acid cu spumă redusă pentru curățenie după reparație 1 L
98 lei
brand
DeStroy Gel - Gel acid pentru curățenie după reparație 750 ml
70 lei
brand
Antistick - Curățător de urme de banda adezivă, stickere, markere, guma de amestecat 500 ml
96 lei
brand
Cement Cleaner - Detergent acid pentru curațire după reparație 1000 ml
77 lei