Daze Gel - Gel degresant 500 ml

Detergentul alcalin asemănător gelului cu spumă mare este conceput pentru a îndepărta grăsimea, funinginea de pe vase, sobe, grătare, cuptoare, etc. Produsul are un efect ridicat de umectare, curățare și emulsionare, ceea ce vă permite să eliminați eficient arsurile și rășinile proteice-grăsimi. Este destinat pentru îndepărtarea poluării de pe echipamente și suprafețe rezistente la influența alcaline. Nu se recomanda utilizarea produsului pe suprafete vopsite si antiaderente, precum si pe suprafete din metale neferoase.

Mod de utilizare: Inainte de utilizare, verificati rezistenta suprafetei tratate la produs intr-o zona discreta. Se aplica uniform pe suprafata de tratat, se lasa 1-5 minute, in functie de gradul de contaminare. Frecați cu o perie sau un burete, clătiți cu apă.

Compoziție: apă deionizată (30% sau mai mult), componente alcaline (mai mult de 5%, dar mai puțin de 15%), agenți tensioactivi anionici (mai puțin de 5%), agenți tensioactivi neionici (mai puțin de 5%), agent de complexare (mai puțin peste 5%), colorant (mai puțin de 5%).

Volum: 500 ml

Producător si model
Producator
Produse similare
brand
Optima Gel - Detegent-gel universal cu spuma 1 L
60 lei
brand
Igienical Bagno Orhidee - Detergent pentru obiecte sanitare 750 ml
77 lei
brand
Ultra Limone Gel - Degresant profesional 700 ml
52 lei
brand
Grill+ Professional - Agent de curățare 600 ml
63 lei
brand
Daze - Degresant 500 ml
59 lei
brand
Universal - Detergent universal cu spumă 5 kg
77 lei
brand
Azelit Gel - Detergent degresant 1000 ml
69 lei
brand
Azelit - Detergent degresant 600 ml
47 lei