Ultrasil 78 - Detergent acid pentru instalație de filtrare cu membrane 23 kg

Ultrasil 78 - Detergent acid pentru instalație de filtrare cu membrane 23 kg

Cod produs: 2336290
La comandă
2975 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Detergent acid, lichid, pe baza de acid azotic combinat cu acizi organici. Este recomandat pentru curatarea instalatiilor de micro-, ultra- si nanofiltrare, ca si pentru instalatiile de dializa si osmoza inversa din: industria laptelui; industria bauturilor; tratarea apei.

Avantaje: indepartare eficienta a pietrei; fara fosfor.

Metale: otel austenitic CrNi (calitate minim DIN 1.4301 = AISE 304). Pot sa apara probleme de coroziune pe cupru, alama, otel si aluminiu.

Materialele membranelor: toate materialele folosite in mod uzual, cum sunt polisulfona, poliamida, celuloza, acetat de celuloza, polivinildifluorura, poliacrilonitril, polipropilena, dioxid de zirconiu, ceramica etc.

Domeniu de utilizare: Aplicare la întreprinderile din industria alimentară. Pentru spălarea instalațiilor de filtrare cu membrană din industria alimentară și de prelucrare, inclusiv produsele lactate, prelucrarea cărnii, conservarea, prelucrarea peștelui, industria de panificație și cofetărie, vin, bere, băuturi răcoritoare, alcool, produse pentru băuturi alcoolice, ape minerale, la fabricile producerea de alimente pentru bebeluși.

Mod de aplicare: Dupa o pre-clatire cu apa, se recomanda utilizarea de concentratii de 0.3 pana la 1.5 %, la temperaturi de maxim 50 °C. Temperaturi si concentratii mai mari sunt permise, doar in caz exceptional. Dupa curatare, toate suprafetele trebuiesc clatite cu apa pentru indepartarea tuturor reziduurilor. In general, limitarile producatorului, in special referitoare la stabilitatea la pH si temperatura a membranei si modulelor membranei, trebuiesc respectate. Recomandarile specifice de curatare, pot fi oferite doar dupa consultari tehnice intensive.

Volum: 23 kg

Specificații principale
Producator
Produse similare
Topax 66 - Detergent și dezinfectant alcalin 22 kg
2250 lei
brand
Ultrasil 132 - Detergent foarte alcalin pentru instalație de filtrare cu membrane 26 kg
3770 lei
brand
Topaz HD2 - Detergent alcalin spumos 28 kg
2616 lei
sale
brand
Oxonia Active 150 - Detergent dezinfectant pentru echipamente 21 kg
3700 lei
Emulsi Chlor - Detergent alcalin spumant pe bază de clor activ 17,3 kg
2330 lei