Cleo - Detergent universal 5,2 kg

Detergent alcalin concentrat cu efect dezinfectant, fără clor (cu conținut de HRC), împotriva străzilor, menajului, uleiurilor și grăsimilor, contaminanți organici, potrivit pentru toate suprafețele impermeabile și rezistente la alcali, pentru acoperiri sintetice, vinilice și polimerice, linoleum, gresie , asfalt, beton, faianță. Se folosește în camerele de uz casnic și utilitare, în facilitățile sociale și publice, complexe sportive, hoteluri, centre de afaceri, hipermarketuri, în întreprinderi, industrie, alimentație publică, în instituțiile școlare și preșcolare pentru copii, instituțiile de îngrijire a sănătății, utilități și acasă. Este folosit pentru spălarea manuală și automată.

Compoziție: apă purificată ≥30%; <5% surfactanți neionici, surfactanți cationici (inclusiv HR), sare EDTA, hidroxid de sodiu, agent aromatizant, colorant

Mod de aplicare: Curățare zilnică: concentratul se diluează într-un raport de 1: 500-1: 100 sau 2-10 ml pe 1 litru de apă. Curățare generală: concentratul se diluează într-un raport de 1: 60-1: 20 sau 15-20 ml pe 1 litru de apă. Concentrația soluției depinde de natura contaminării.

Num in set: 4 buc

Producător si model
Producator
Produse similare
Comfort Soft - Detergent neutru pentru pardosea 5 L
160 lei
brand
Prograss - Detergent universal neutru cu spumă scăzută 5 L
127 lei
Optima -  Detergent universal spumos 5 L
155 lei
brand
Floor Wash Strong - Detergent alcalin pentru pardoseli 1000 ml
99 lei
DeStep - Soluție pentru indreptarea urmelor de cauciuc de pe pardoseli 1 L
155 lei
brand
Parquet - Detergent special pentru parchet din lemn sau laminat 1000 ml
150 lei